Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karakterek

2008.07.31

Karakterek a Chrono Triggerből:

A CT-ben 7 játszható karakter található

Kép Crono:

A Chrono Trigger  főszereplője, bátor, rettenthetetlen fiatalember, fegyvere: katana. Mágia: Villám. i.sz.1000-ben él.

 

Kép Marle:

Ő valójában Guardia Királyság Nadia nevezetű hercegnője, aki elrejti királyi származását, hogy megszökhessen apja kastélyából. Fegyvere: Nyílpuska, Mágia: Víz. i.sz.1000-ben él.

 

Kép Frog:

Régen egy Glenn nevú katonaként élt, de Magus békává változtatta és megölte barátját Cyrust. Lovagias természetű. Élete célja, hogy megvédje Leene hercegnőt és bosszút álljon Maguson. Fegyvere: Kard, Mágia: Víz. i.sz.600-ban él.

Kép Lucca:

Crono barátja, egy mechanikai zseni. Otthona tele van gépekkel és laboratóriumi felszerelésekkel. Fegyvere: puska, Mágia: Tűz- i.sz.600-ban él.

 

Kép Ayla:

Vad és beképzelt harcos, Ioka falu vezetője. Nyers ereje egyedülálló. Háborúba vezeti népét a Reptite faj ellen. Fegyvere: ököl,  Mágia: Nincs. i.e. i.e. 65.000.000. körül él.

 

Kép Robo:

Okos és kiváncsi természetű. 2300-ból jött. Azért készítették, hogy az embereket segítse. A jövőben Lucca szereli meg és hálából csatlakozik a csapathoz. Fegyvere: robotkéz,  Mágia: Nincs. i.sz. 2400-ban él.

Kép Magus:

Erős varázsló, a Mystic faj  vezetője, aki háborút indít az emberek ellen i.sz.600-ban. Régen ő volt Janus, a Zeal Királyság hercege, amit Lavos elpusztított, i. e. 12.000-ben. Ez az incidens előrerepítette őt az időben,  ezután elkezdte bosszúját forralni Lavos ellen. Később csatlakozik Crono-ékhoz, hogy közösen legyőzhessék Lavost. A 3 Mystic Ozzie, Slash és Flea Magusnak dolgozik. Mágia: Árnyék.

Lavos:

Egy földönkívüli életforma, amely az őskorban lezuhant a Földre és beásta magát a bolygó magjába, hogy elszívja annak energiáit a saját fejlődése érdekében. 1999-ben előidézi az apokalipszist (de ezt hőseink megakadájozzák).

Karakterek a Chrono Crossból:

A CC-ben 45 játszható karakter található 

Kép Serge:

A játék főszereplője egy tizenhét éves kék hajú fiú, aki egy halászfaluban él (Arni). Egy napon átcsúszik egy másik dimenzióba, amely történelme 10 évvel ezelőtt teljesen más fordulatot vett, mint a Home World-é. Követni kezdi a számára kijelölt utat ami a világ megmentéséhez vezeti őt. Fegyvere: Swallow, Mágia: Fehér

 

Kép Kid:

Ügyes tolvaj, Serge támogatója, aki a mítikus Frozen Flame-et keresi. Lucca nevelte fel az árvaházában. Megesküdött rá, hogy megtalálja Lynx-et. Fegyvere: tőr, Mágia: Piros

Kép Lynx: Egy szadista antropomorf párduc, ő gyújtotta fel Lucca árvaházát. FATE kegyetlen ügynöke, kinek célja, hogy megtalálja Serge-t és ellopja a testét. Van egy társa: Harle. Fegyver: Kasza Mágia: Fekete.

 

Kép Harle: Egy rejtélyes, bohócnak öltözött lány. A Sárkány Isten küldte, hogy kövesse Lynxet és egy napon ellopja a Frozen Flame-et Chronopolisból. Fegyvere: Tűk, Mágia: Fekete.

 

Egyéb karakterek:

Acacia Dragoons(Karsh, Zoa, Marcy, Glenn) akik EL Nido védelmezői, katonák, a vezetőjük General Viper, Fargo egy volt Dragoon aki kalózzá vállt és haragban áll Viperrel.

A Porre behatolók: Norris, Grybok. Megtámadják a szigetvilágot és a Frozen Flame-et keresik.

valamint Nikki a zenész, Starky az űrlény, Zappa  a kovács, Skelly a csontváz és még rengeteg különleges egyéniség.

 
 

Profilkép


 


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 37005
Hónap: 2889
Nap: 43